Täyden palvelun sähköasennusliike

Datasilta on huippuosaamisella ja reippaalla asenteella vuonna 2009 perustettu sähkö- ja tietoliikennepalveluiden tuottaja. Sähköasennusliikkeemme palvelee yrityksiä ja kotitalouksia Uudenmaan sekä Lounais-Suomen talousalueilla. 

Käänny puoleemme kaikissa sähköön ja tietoliikenteeseen liiittyvissä asioissa. Osaamisemme kattaa kaiken pienistä sähkötöistä vaativiin asennuskokonaisuuksiin. Datasilta tuntee myös valokaapelit ja toimittaa aurinkosähköratkaisut kotiisi vaikkapa avaimet käteen -periaatteella. Kysy lisää!

Ammattilaisen kädenjäljen huomaa aina. Datasiltalaisissa on tervettä ammattiylpeyttä ja haluamme omalta osaltamme auttaa koteja ja yrityksiä onnistumaan niin pienissä kuin suurissakin sähkö- ja datainvestoinneissa. Asioita voi ja pitää tehdä laadukkaasti! 

Jani Väliaho, operatiivinen johtaja

Kattavat palvelut

Suomen merkittävimmät teleoperaattorit ja sadat yksityiset kotitaloudet luottavat siihen, että Datasillan kanssa sähköt ja tietoliikenne toimivat moitteettomasti päivästä ja vuodesta toiseen.

Tutustu Datasiltaan

Meitä on moneksi ja osaamista riittää vaativista asennuksista tärkeisiin arjen toimenpiteisiin. Sähköasennusliikkeemme koulutettu henkilökunta on palveluksessasi!

Suosittele meitä

Yhteystiedot Espoo

Datasilta Oy
Lommilantie 1
02740 ESPOO
Puh. 010 219 4900
info@datasilta.fi
www.datasilta.fi

Lommilantie 1, ESPOO

Yhteystiedot Turku

Datasilta Oy
Ravurinkatu 29 tila 1
20380 TURKU
Puh. 010 219 4900
info@datasilta.fi
www.datasilta.fi

Ravurinkatu 29, TURKU

Interested? Leave your contact information, we’ll get in touch!

Send any file attachments by e-mail to info@datasilta.fi.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä mahdolliset liitteet sähköpostitse info@datasilta.fi.

  • Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.
  • Bisnode
  • Asiakastieto
  • Seti-teleurakointiluokka
  • Kauppalehden Menestyjäyritys 2014
  • Luotettava kumppani
  • STUL
  • Alcatel-Lucent